Konyhai Barszek

Konyhai Barszek. A karfás bárszékek amellett, hogy egyediséget és stílust adnak konyhájának, szobájának, otthonának, karfájának és háttámlájának köszönhetően még nagyobb kényelmet is biztosítanak. Közvetlenül dolgozunk a gyártókkal, így minden esetben megpróbáljuk a legkedvezőbb áron nyújtani a termékeket.

Lacquered kitchen XL 1296 by BallerinaKüchen H.E
Lacquered kitchen XL 1296 by BallerinaKüchen H.E from www.pinterest.com

Contents1 ülőhely az ön konyhájához és étkezőjéhez1.1 stool series 71.2 trendi bárszékek és konyha székekülőhely az ön konyhájához és étkezőjéhezsok időt töltünk a konyhában, ahol az egész család együtt élvezi az ételeket. A krómozott acél alap nagy stabilitást biztosít. 2 bárszék/konyhai szék készlet 31.990 ft * 34.990,00 * bontour.hu :

Az alsó, műanyagból készült gyűrű védi a padlót a karcolástól és megakadályozza a csúszást.

A karfás bárszékek amellett, hogy egyediséget és stílust adnak konyhájának, szobájának, otthonának, karfájának és háttámlájának köszönhetően még nagyobb kényelmet is biztosítanak. A megfelelő bárszék vagy konyhaszekrény egyszerűen megkönnyíti az ergonomikus, kényelmes és esztétikus megjelenését. Nézd meg bárszékeinket és fellépőinket, amik magas és alacsony asztalhoz is illenek, és használhatod őket a munkapultnál vagy a konyhaszigetnél. Akkor győződjön meg arról, hogy megtekinti olcsó bárszék kínálatunkat.